fbpx

Open flexwerk dag 30 november 2023

Ben je werken vanuit een koffietent of vanuit huis zat? Of gewoon toe aan een andere (werk)omgeving? Kom dan aanwaaien op onze open dag op donderdag 30 november en probeer een dag flexwerken bij Nomadz in Den Haag!

Met flexwerken huur je geen duur kantoor, maar deel je een grote ruimte met anderen. Veelal zijn dit ZZP’ers zoals journalisten, programmeurs, vertalers, ontwerpers enz. Maar flexwerken bij Nomadz is ook geschikt voor projectmanagers, consultants en anderen die veelal vanuit huis in loondienst werken. Naast de gezelligheid deel je ook de vele broodnodige facaliteiten als:

  • Snelle wifi
  • Koffie
  • Belhokken
  • Overlegruimtes
  • Printer
  • Keuken

Allerlei zaken dus die niet vanzelfsprekend zijn in een koffiezaak of de bieb. Want echt goed en geconcentreed werken, en wellicht ook nog klanten ontvangen, behoeft een professionele werkplek als Nomadz. Maar bovenal krijg je op een goede flexwerkplek energie van de mensen om je heen. Een praatje bij de koffie, samen lunchen en “bedrijfsuitjes” -allemaal alleen als het je uitkomt- maken dat je je minder alleen voelt en werkt als de brandweer. En last but not least: vanaf 66 euro per maand heb je al een flexibel abonnement voor een kleine dag per week.

Alle reden dus om donderdag 30 november tussen 9.00 en 17.00 uur langs te komen. Je hoeft je niet aan te melden en de koffie staat klaar!

Komt het niet uit? Meld je dan aan voor de volgende open dag.

 

1 Reactie

  1. Nathalie

    Leuk, ik ben erbij!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *