fbpx

Vergaderen bij Nomadz

Naast flexibele werkplekken heeft Nomadz, zowel voor leden als niet-leden, de beschikking over twee kleurrijke overlegruimtes van 10 m2 en binnenkort over twee lichte vergaderruimtes van 18 m2.

Deze grenzen aan de algemene ruimte, maar zijn met elkaar verbonden door middel van glazen wanden.

En omdat Nomadz zich in Bink 36 op de Binckhorst bevindt, vergader je letterlijk tussen de ondernemers. Een inspirerende omgeving dus voor jouw workshop, training, coachgesprek of overleg.

Vergaderen in Bink 36
Nomadz is gevestigd in Bink 36. Het voormalige PTT-gebouw, dat nu het bruisende centrum is van ondernemend Den Haag, straalt dankzij de rijke historie nog het rauwe van weleer uit.

Met de nu meer dan 300 bedrijven, op enkele minuten van Den Haag CS, HS en de snelweg en voordelig parkeren, een bijzondere locatie om te overleggen, brainstormen en vergaderen.

Wil je je klanten nog meer bieden? Zorg dan met ons voor lekker lunch of ga borrelen of een hapje eten in The Harbour Club op de vijfde verdieping van Bink 36.

Vergaderzaal 18 m2

De vergaderzaal van 40 m2 is niet meer beschikbaar en wordt binnenkort vervangen door twee ruimtes van ieder 18 m2.

 

Onze vergaderzaal -een verrassende mix van industrieel, kleurrijk en functioneel- meet 8×5 meter en biedt ruimte aan maximaal 20 personen aan tafels en 40 in theateropstelling.
Terwijl de te blinderen glazen panelen de verbinding vormen met onze flexwerkers, zorgen de hoge ramen voor een fenomenaal uitzicht over de skyline van Den haag. En heel veel licht.

De tafels staan standaard in een U-vorm, maar kunnen ook in blok(ken), rij(en) of kring(en) worden neergezet. Grotere groepen kunnen tussentijds uitwijken naar een beschikbare werkplek of overlegruimte. Uiteraard is de zaal te boeken met tal van opties.

Kantoren 10 m2

Naast onze vergaderzaal hebben wij de beschikking over twee kantoren van ongeveer 10 m2 elk. Beide hebben aan twee kanten daglicht, uitzicht op Den haag en zijn geschikt voor maximaal 3 personen.

De ruimtes zijn daarom ideaal voor voor kleine vergaderingen, workshops, cursussen of coachingsessies. Uiteraard zijn de kantoren ook voor één persoon geschikt om bijvoorbeeld in volledige rust te kunnen werken of een online meeting te houden.

Koffie-arrangement

Elke groep is anders, met een eigen dynamiek of gewoontes. Daarom kun je bij ons gebruikmaken van onze volautomatische Jura en zelf theezetten. Of, als de groep groter is dan wel veel koffieslurpers bevat, koffie (en thee) in kannen afnemen.

Wij Nomadz zijn gek op koekjes en krijg je sowieso bij afname van onze dranken. Kannen ijswater krijgt iedereen uiteraard gratis. Zelf je drankjes en hapjes meenemen? Geen probleem, bij ons is alles mogelijk.

Faciliteiten

De huur van al onze ruimtes is inclusief gebruik van glasvezel-internet, printen, scannen, kopiëren en ijswater.

Heb je veel uit te leggen, waan je dan schoolmeester en maak in de vergaderzaal gebruik van onze levensgrote krijtmuur. Hiernaast hebben we uiteraard een beamer met scherm ter beschikking.

Met de auto? Bij de Bink 36 is altijd plek en is het heel voordelig parkeren.

Versnaperingen

Bij een flinke vergadering hoort natuurlijk een lekkere lunch. Deze verzorgen we dan ook graag: twee luxe (vegetarische) broodjes per persoon, sap en melk. Deze kun je in de zaal nuttigen, beneden in de kantine of bij mooi weer buiten op het terras.

Tegen de avonduren verzorgen we ook graag een hapje en een drankje. Of een complete maaltijd: nasi met kip of tempeh. Mag het wat luxer? Dan is The Harbour club een echte aanrader. Minder luxe kan ook: eigen consumpties zijn toegestaan.

Prijzen vergaderen

Goedkope vergaderzaal huren in Den Haag? Bekijk onze agenda en reserveer direct beschikbare plaatsen. Wil je regelmatig een kantoor huren? Kijk dan bij onze kantoorabonnementen. Speciale wensen? Wij maken graag op aanvraag een offerte op.

Vergaderruimte 18 m2

€ 25,- per uur

Binnenkort beschikbaar!

 

Kantoor 10 m2 (2-3 pers.)

€ 16,50 per uur

Inclusief:
 • Zelfservice
 • Wifi en printen
 • Ijswater
 • Dag, avond en weekend
Koffie-arrangement

€ 1,75 pp/uur

Inclusief:
 • Koffie
 • Thee
 • Limonade
 • Koekjes

Extra’s

 • Beamer € 5,- per uur
 • Lunch € 12,50 p.p.
 • Borrel € 12,50 p.p.
 • Flipover € 1,- per uur
 • 5 uren parkeren € 4,-
 • Dagkaart parkeren € 12,-

Andere extra’s op aanvraag

Openingstijden vergaderen

Dankzij de ruime openingstijden van Bink 36 kun je bij ons ook buiten kantooruren lekker doorwerken: ‘s avonds, in het weekend en tijdens feestdagen.

Maandag t/m vrijdag: 7.00-22.30 uur
Zaterdag: 9.00-22.30 uur
Zondag: 9.00-19.00 uur
Feestdagen: 9.00-19.00 uur

Bezoekers en bezichtigingen alleen op afspraak en tijdens kantooruren.

Bereikbaarheid en parkeren

Nomadz is uitstekend bereikbaar. Te voet 15 minuten van Den Haag CS en HS; met de auto op enkele minuten van de snelweg. Er is een ruime fietsenstalling en voldoende parkeergelegenheid.

De receptie van Bink 36 wijst je relaties graag naar de derde verdieping van het C-gebouw, die je met de lift kunt bereiken.

De eerste twee uren parkeren is gratis. Normaliter betaal je daarna 4 euro per uur, maar als klant van Nomadz parkeer je met onze kortingskaarten een hele dag voor € 12,- en 5 uren (3 uren extra) voor € 4,-.