fbpx

Vergaderen bij Nomadz

Naast flexibele werkplekken heeft Nomadz, zowel voor leden als niet-leden, de beschikking over twee kleurrijke overlegruimtes van 10 m2 en een vergaderruimtes van 17 m2.

Deze grenzen aan de algemene ruimte, maar zijn met elkaar verbonden door middel van glazen wanden.

En omdat Nomadz zich in Bink 36 op de Binckhorst bevindt, vergader je letterlijk tussen de ondernemers. Een inspirerende omgeving dus voor jouw workshop, training, coachgesprek of overleg.

Vergaderen in Bink 36
Nomadz is gevestigd in Bink 36. Het voormalige PTT-gebouw, dat nu het bruisende centrum is van ondernemend Den Haag, straalt dankzij de rijke historie nog het rauwe van weleer uit.

Met de nu meer dan 300 bedrijven, op enkele minuten van Den Haag CS, HS en de snelweg en voordelig parkeren, een bijzondere locatie om te overleggen, brainstormen en vergaderen.

Wil je je klanten nog meer bieden? Zorg dan met ons voor lekker lunch of ga borrelen of een hapje eten in The Harbour Club op de vijfde verdieping van Bink 36.

Vergaderzaal 17 m2

Onze vergaderzaal -een verrassende mix van industrieel, kleurrijk en functioneel- meet 4,2×4 meter en biedt ruimte aan maximaal 6 personen aan tafels.

De te blinderen ramen aan weerszijden vormen de verbinding met onze flexwerkers, daglicht en indirect uitzicht over de skyline van Den haag.

De tafels staan standaard in een blok, maar kunnen ook in blok(ken), rij(en) of kring(en) worden neergezet. Grotere groepen kunnen tussentijds uitwijken naar een beschikbare werkplek of overlegruimte. Uiteraard is de zaal te boeken met tal van opties.

Kantoren 10 m2

Naast onze vergaderzaal hebben wij de beschikking over twee kantoren van ongeveer 10 m2 elk. Beide hebben aan twee kanten daglicht, uitzicht op Den haag en zijn geschikt voor maximaal 3 personen.

De ruimtes zijn daarom ideaal voor voor kleine vergaderingen, workshops, cursussen of coachingsessies. Uiteraard zijn de kantoren ook voor één persoon geschikt om bijvoorbeeld in volledige rust te kunnen werken of een online meeting te houden.

Koffie-arrangement

Onze ruimtes zijn eventueel met een koffie-arrangement te boeken en bestaat uit cappuccino, koffie,  thee, limonade en koekjes.

Het arrangement is op basis van zelfbediening vanuit de aangrenzende keuken.

Kannen (ijs)water zijn gratis ter beschikking. Zelf je drankjes en hapjes meenemen? Geen probleem, bij ons is alles mogelijk.

Faciliteiten

De huur van al onze ruimtes is inclusief gebruik van glasvezel-internet, printen, scannen, kopiëren en ijswater. Hiernaast hebben we uiteraard een beamer met scherm ter beschikking.

Met de auto? Bij de Bink 36 is altijd plek en is het heel voordelig parkeren.

Versnaperingen

Bij een flinke vergadering hoort natuurlijk een lekkere lunch. Deze verzorgen we dan ook graag: twee luxe (vegetarische) broodjes per persoon, sap en melk. Deze kun je beneden in de kantine nuttigen of eventueel op het terras.

Mag het wat luxer? Dan is The Harbour club een echte aanrader. Minder luxe kan ook: eigen consumpties zijn toegestaan.

Prijzen vergaderen

Goedkope vergaderzaal huren in Den Haag? Bekijk onze agenda en reserveer direct beschikbare plaatsen. Wil je regelmatig een kantoor huren? Kijk dan bij onze kantoorabonnementen. Speciale wensen? Wij maken graag op aanvraag een offerte op.

Kantoor 17 m2 (2-6 pers.)

€ 25,- per uur

Inclusief:
 • Zelfservice
 • Wifi en printen
 • Ijswater
 • Dag, avond en weekend

Kantoor 10 m2 (2-3 pers.)

€ 16,50 per uur

Inclusief:
 • Zelfservice
 • Wifi en printen
 • Ijswater
 • Dag, avond en weekend
Koffie-arrangement

€ 1,75 pp/uur

Inclusief:
 • Zelfservice
 • Koffie
 • Thee
 • Limonade
 • Koekjes

Extra’s

 • Beamer € 5,- per uur
 • Lunch kantine € 12,50 pp
 • Flipover € 1,- per uur
 • 5 uren parkeren € 4,-
 • Dagkaart parkeren € 12,-

Andere extra’s op aanvraag

Openingstijden vergaderen

Dankzij de ruime openingstijden van Bink 36 kun je bij ons ook buiten kantooruren lekker doorwerken: ‘s avonds, in het weekend en tijdens feestdagen.

Maandag t/m vrijdag: 7.00-22.30 uur
Zaterdag: 9.00-22.30 uur
Zondag: 9.00-19.00 uur
Feestdagen: 9.00-19.00 uur

Bezoekers en bezichtigingen alleen op afspraak en tijdens kantooruren.

Bereikbaarheid en parkeren

Nomadz is uitstekend bereikbaar. Te voet 15 minuten van Den Haag CS en HS; met de auto op enkele minuten van de snelweg. Er is een ruime fietsenstalling en voldoende parkeergelegenheid.

De receptie van Bink 36 wijst je relaties graag naar de derde verdieping van het C-gebouw, die je met de lift kunt bereiken.

De eerste twee uren parkeren is gratis. Normaliter betaal je daarna 4 euro per uur, maar als klant van Nomadz parkeer je met onze kortingskaarten een hele dag voor € 12,- en 5 uren (3 uren extra) voor € 4,-.