fbpx

FAQ Flexwerken

Lees hier de meest gestelde vragen over flexwerken. Nog meer vragen? Neem  contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Voor wie is Nomadz geschikt?

Of je nu starter, student of ZZP’er bent, in loondienst aan projecten werkt of als ondernemer meerdere medewerkers in dienst hebt, iedereen kan bij Nomadz aan de slag! 80% van de leden is echter ZZP’er.

Voor wie is Nomadz niet geschikt?

Als je de hele dag moet bellen of overleggen is Nomadz minder geschikt. Wij hebben wel afgesloten ruimtes hiervoor maar deze zijn niet bedoeld om continu bezet te houden of fulltime te huren. Er wordt bij Nomadz vooral hard gewerkt en ook wel genetwerkt, maar verwacht geen startup-cultuur.

Hoe groot is Nomadz?

Om precies te zijn: één vestiging van 200 m2, verdeeld over de algemene/flexwerkruimte (150 m2), vergaderzaal (40 m2), twee overlegruimte (elk 10 m2) en twee belhokken (elk 1,5 m2).

Wat kenmerkt Nomadz?

Nomadz kenmerkt zich door de informele sfeer. Hier komen vooral normale, gezellige ZZP’ers die niet alleen thuis willen werken maar graag een babbeltje maken, samen lunchen en er soms gezamenlijk op uit gaan. In de algemene ruimte wordt in  stilte gewerkt en Nomadz ziet er met veel kleur, licht en planten spik-en-span uit!

Wat houdt de cookiedeal in?

Als je serieus overweegt lid te worden kun je in ruil voor koekjes een gratis dag flexwerken. Wij maken een praatje en leggen je uit hoe het hier werkt en waarom het zo leuk is bij Nomadz. Kom je alleen (eenmalig) werken (en neem je geen koekjes mee) dan betaal je gewoon ons dagtarief.

Overleggen

Kan ik bij Nomadz bellen en online vergaderen?

In de algemene ruimte wordt in principe niet gebeld. Hiervoor hebben we twee belhokken beschikbaar. Als deze bezet zijn of als het rustig is, kun je gratis gebruikmaken van de twee overlegruimtes of vergaderzaal. Als alles bezet is kun je op de gang bellen.

Kan ik bij Nomadz klanten ontvangen?

Ja, kort bezoek is gratis. Voor bezoekers die willen flexwerken kun je een (halve) dagkaart bestellen, of een strippenkaart nemen als je vaker bezoek verwacht.
Wil je vooral samenwerken, dan hebben wij twee overlegruimtes beschikbaar. Voor korte overlegjes is dit gratis, maar heb je bijvoorbeeld een coachsessie of wil je de zekerheid hebben van een ruimte, dan dien je deze te boeken. 

Kan ik bij Nomadz workshops of vergaderingen organiseren?

Jazeker! Hiervoor hebben wij een vergaderzaal van 40 m2 beschikbaar.

Krijg ik als lid korting op de zaalhuur?

Ja, als lid of met een strippenkaart krijg je 50% korting op de zaalhuur.

Locatie

Waar zitten jullie precies?

Onze flexwerkplek bevindt zich in bedrijfsverzamelgebouw Bink 36 op de Binckhorst in Den haag. Wij zitten in het eerste (C) gebouw op de derde verdieping. Houd daar rechts-rechts aan en je ziet unit C348 aan je rechterhand.

Hoe is de bereikbaarheid?

Goed! Wij zitten op 15 minuten loopafstand van Den haag CS en HS. De tram zit op 5 min. lopen en met een paar minuten rijden zit je op de snelweg.

Hoe staat het met parkeren?

Bink 36 heeft een eigen parkeerterrein. De eerste 2 uur is gratis, daarna betaal je 4 euro per uur. Leden betalen 1 euro voor max. 5 uren parkeren en 2 euro voor een dagkaart. Kom je voor een cookiedeal, (halve) dagpas of open dag? Dan krijg je een gratis uitrijkaart!

Abonnement

Zit ik met een abonnement ergens aan vast?

Nee, wij hebben geen (jaar)contracten. Je betaalt alleen voor de komende maand en elk abonnement is hierna direct opzegbaar, te wijzigen of pauzeren.

Kan ik halverwege de maand starten?

Ja, bij je aanmelding kun je een startdatum opgeven. De eerste factuur wordt dan naar rato gerekend. Dit betekent dat je alleen voor de restererende dagen van die maand betaalt, en ook slechts dat deel van de uren kunt gebruiken.

Rekenen jullie inschrijfkosten, borg of btw?

Inschrijven is gratis en je betaalt geen borg. Alle bedragen op onze website zijn excl. btw dus die 21% komt er nog wel bij.

Kan ik mijn abonnement gaandeweg wijzigen?

Ja, in je account kun uren bijkopen of je abonnement voor de volgende maand aanpassen naar meer of minder uren.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten?

Ja, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of geen opdracht hebt kun je je abonnement onbeperkt pauzeren. Je krijgt dan ter herinnering maandelijks een 0 euro factuur en geen korting op vergaderruimtes.

Bieden jullie ook kortingen?

Ja, studenten en starters krijgen het eerst halfjaar korting op het lidmaatschap. En leden krijgen 50% korting op de huur van de vergaderzaal en overlegruimtes.

Hoe worden de uren bijgehouden?

Je houdt zelf je uren bij en hoeft deze niet te overleggen. Kom je uren tekort, dan vertrouwen we erop dat je extra uren afneemt of van abonnement switcht. 

Kan ik mijn uren flexibel inzetten?

Ja, je kunt de uren uit je abonnement per maand op ieder moment spenderen. Zo kun je de ene week bijvoorbeeld 24 uur werken en de rest van de maand niet meer. Uren meenemen naar een volgende maand mag strikt genomen niet, maar kan in overleg bijna altijd.

Kan ik Nomadz als registratieadres bij de KvK gebruiken?

Uitsluitend leden met een doorlopend parttime of fulltime abonnement kunnen het Nomadz-adres gebruiken als registratie-, post- en/of bezoekadres bij de Kamer van Koophandel. In dit geval krijg je ook een eigen postvak bij Nomadz. Let op: voordat de registratie wordt gestart, dient de eerste factuur te zijn voldaan. 

Kan ik Nomadz als post- of bezoekadres gebruiken?

Uitsluitend leden met een doorlopend parttime of fulltime abonnement kunnen het Nomadz-adres gebruiken als post- en/of bezoekadres. Overige leden mogen uitsluitend ten behoeve van incidenteel bezoek (zoals vergaderingen) ons adres communiceren. Verder is het gebruik van het Bink 36/Nomadz adres niet toegestaan in jouw communicatie.

Faciliteiten

Op welke extra’s kan ik rekenen?

Flexwerken is altijd inclusief koffie, thee, limonade, printen, wifi, skyline view en de gezelligheid van samen werken en lunchen.

Kan ik mijn eigen spullen achterlaten?

Niet op het bureau, maar je kunt wat spullen kwijt in onze kastjes. Een afsluitbare (dossier)kast is op aanvraag. Als je een privé werkplek huurt, kun je wel je spullen op je bureau laten liggen.

Kan ik een extra monitor gebruiken?

Ja, je kunt een monitor van Nomadz lenen of je eigen monitor meenemen en gratis in de monitorkast stallen (wel op eigen risico).

Wat zijn de lunchopties?

Je kunt lunch meenemen, laten bezorgen of beneden in de kantine bestellen. Deze kun je samen of alleen nuttigen bij Nomadz, in de kantine of op het achterterras.

Zijn er gezamenlijke activiteiten?

Zeker! Geheel vrijblijvend is er jaarlijks een potluck-diner bij Nomadz, een maandelijkse borrel en worden geregeld uitstapjes door leden georganiseerd.

Meer zien in plaats van lezen?
Neem dan een kijkje bij onze foto’s.