Nomadz huisregels

Deurcode
Om toegang te krijgen tot Nomadz heb je een persoonlijke deurcode. Eenmaal binnen stuit je op een krijtbord en plek voor mededelingen, brieven en andere nieuwsitems, dus werp je blik erop zodra je arriveert!

Wifi
Nomadz heeft glasvezel-internet (Nomadz - Fiber36) en een reservenetwerk (Nomadz 2). Voor beide is het wachtwoord woestijnhazen.

Je abonnement 
Het maximum aantal uren van je abonnement is per kalendermaand vrij in te delen maar is niet overdraagbaar naar een volgende maand.

Uitbreidingen en extra's
Zit je over je uren heen? Dan kun je vanuit je account een extra in touch afnemen. Hier kun je ook (eenmalige) andere extra's aanschaffen die automatisch op je volgende factuur worden gezet. 


Abonnement wijzigen
Eerder ontving je al je logingegevens. Hiermee kun je elke maand je abonnement wijzigen, pauzeren of opzeggen. De (opzeg)termijn hiervoor is twee weken. Bij automatische incasso geldt geen termijn. De huidige, reeds betaalde maand blijft dan staan en de wijziging gaat de volgende maand in. Je kunt niet twee maanden vooruit plannen/wijzigen. 

Facturatie
Naast je abonnement zullen ook eventuele boekingen en extra's op je factuur verschijnen. De . De betalingstermijn is twee weken. Vermeld altijd het factuurnummer. Bij automatisch incasso wordt de factuur op de 28ste voor de betreffende maand verzonden en aan het begin van de betreffende maand geïnd.

Automatische incasso
Als je je facturen automatisch laat incasseren geldt geen (opzeg)termijn. Je kunt dan dus tot het einde van de maand je abonnement wijzigen, pauzeren of opzeggen. En als je van abonnement switcht of extra's afneemt past de incasso zich automatisch aan. Als je dit nog niet gedaan hebt, ga dan naar My account > Billing > Set up Direct Debit. Heb je dit bij je aanmelding al geregeld, dan zal ook de eerste maand worden afgeschreven. Afmelden voor de incasso kan via je eigen bank of stuur me een email.

Printer
Draadloos printen is op basis van fair use en kan draadloos op het Fiber 36-netwerk. Als dit (nog) niet werkt kun je de usb-kabel gebruiken. Printjes over? Leg deze dan in de bak voor het kladpapier.

Bellen 
Kun je zachtjes bellen en niet te lang en te vaak? Dan kan dat in de algemene ruimte, mits niemand daar last van heeft. Anders dien je telefoontjes af te handelen in een van de andere ruimtes of op de gang.

Vergaderen
Heb je een workshop of vergadering? Als Nomadz-lid kun je een vergaderzaal reserveren voor 50% van het normale tarief. Boeken van zalen en extra's als koffie en een beamer kan je vanuit je account. De kosten (en korting) worden toegevoegd aan je maandelijkse factuur.

Overleggen
Krijg je bezoek van bijvoorbeeld je boekhouder of een klant? Dan kun je gratis gebruikmaken van de vergaderruimtes. Maar let op: wil je zeker weten dat deze vrij is/blijft, dan kun je deze beter vastleggen vanuit je account en tegen het Nomadz-tarief.

Wanneer moet ik gaan betalen voor een zaal, koffie en parkeren?
Soms is het onduidelijk waar de grens ligt tussen even (gratis) bellen in een zaal en een zaal (met korting) boeken. De volgende punten vormen een leidraad voor wanneer je betaalt voor het gebruik van een zaal:
- Je gebrukt de zaal langer dan een uur, of
- Je bent met drie personen of meer, of
- Je wilt er zeker van zijn dat de zaal niet door iemand anders wordt geboekt, of
- Je gebruikt de zaal commercieel (voor bijv. een workshop), of
- Je gebruik is structureel (bijv. elke dinsdag)
- Koffie: je betaalt evt. alleen koffie enz. voor je bezoekers
- Parkeerkaarten: gratis voor je bezoekers maar gelimiteerd

Zoals het een Nomad betaamt, is het naar eigen inzicht of jouw gebruik onder een van bovenstaande punten valt. Ruimtes boeken kun je doen op: https://nomadz.nl/nl/bookings/calendar.

Stiltewerkplek
Voor degenen die volledig geconcentreerd willen werken, kan de grote vergaderzaal als gezamenlijke stiltewerkplek worden gebruikt. Hierbij gelden de volgende regels:
- Je hoeft/kunt de zaal niet boeken maar alleen spontaan gebruiken
- Je kunt altijd even kijken op https://nomadz.nl/nl/bookings/calendar of de zaal bezet is
- Het gebruik is onderdeel van elk flexabonnement en strippenkaart
- Zet je telefoon op stil
- Niet bellen
- Anderen niet storen
- Hou de deur dicht

Eigen monitor en spullen
Je kunt je eigen monitor meenemen en hier laten staan. Voor je laptop hebben wij evt. standaards, toetsenborden en muizen liggen. In principe kun je verder geen spullen hier achterlaten of opslaan, maar als het moet hebben we vast een oplossing voor je.

Post
Wil je incidenteel iets bij Nomadz laten bezorgen, gebruik dan je eigen (bedrijfs)naam en als adres: Bink 36, Binckhorstlaan 36 C3-48. Brieven en pakketjes leg ik in het algemene postvak. Wil je je (aangetekende) post zelf bij de receptie afhalen? Meld dit dan even.

Eigen postvak
Heb je regelmatig post? Dan kun je tegen een klein maandbedrag een eigen postvak nemen. Ik haal de post dan van beneden op en leg het bij Nomadz in je postvak.


Lunch
Om 12 uur lunchen we gezamenlijk in Bink's corner. Je kunt daar eenvoudig eten (of de nasi-special nemen!) maar je mag ook je eigen brood daar opeten. Uiteraard kun je ook bij Nomadz lunchen. In de koelkast kun je wat spullen kwijt en in de magnetron kun je eten opwarmen.

Koelkast
De amerikaanse koelkast is ingedeeld in Shared en Private. De spullen op deze planken zijn voor een ieder resp. alleen voor degene die ze daar heeft gestald. Leg je eigen spullen dus op Private, tenzij anderen er ook van mogen genieten. Daarnaast heeft de koelkast een dispenser met ijs en koud (gefilterd) water. Maak eerst je keuze op het paneel en houd dan je glas onder de uitloop.

Roken en huisdieren
Zowel bij Nomadz als in Bink 36 is roken niet toegestaan. Huisdieren in de gebouwen en op het terrein van Bink 36 zijn niet toegestaan.

Openingstijden en toegang
Nomadz is door de weeks, 's avonds, in het weekend en tijdens feestdagen toegankelijk tijdens de openingstijden van Bink 36. Check www.bink36.nl/contact/ voor de meest actuele informatie. Als je vaak buiten kantooruren komt kun je tegen een borg van 25 euro een Bink36-pas krijgen. Let op: zorg dat je voor sluit de poort uit bent, anders heb je kans dat je een uur op de laatste ronde van de bewaker moet wachten.

 

KVK
Als je een parttime of fulltime-abonnement hebt kun je je bedrijf bij Bink 36/Nomadz laten inschrijven. Laat me weten als je dit wenst, dan krijg je een huurverklaring mee.

Je openbare profiel
Een leuke optie is om je profiel in te vullen. Dit wordt op onze website getoond en is leuk voor je "collega's" en potentiele klanten. Natuurlijk mag een goede foto niet ontbreken. Om deze eventueel te verbergen, moet je je profiel in je account op niet-openbaar plaatsen.

Vrijdagborrel
Elke laatste vrijdag van de maand is er een Nomadz-borrel! Vanaf 17 uur is er bier beschikbaar en kun je natuurlijk zelf wat lekkers meenemen. Als er genoeg animo is kan er bijvoorbeeld in het rooftoprestaurant nog een hapje worden gegeten.

Potluck
Rond de kerst houden we onze jaarlijkse "potluck". Hierbij zorgt iedereen voor een lekker gerecht en wordt Nomadz omgetoverd tot een waar rooftoprestaurant. Moeten jij en je partner zeker bij zijn!

Activiteiten

Daarnaast worden (spontaan) allerlei activitieten georganiseerd. Van een borrel in de Bink tot golfsurfen en sterrenkijken. Heb je een leuke hobby? Deel het met ons!

Parkeren
Bij Bink 36 kun je de eerst 4 uur gratis parkeren. Daarna is het 4 euro per uur. Als Nomadz-lid kun je echter gebruikmaken van gratis uitrijkaarten die je bij mij kunt krijgen. Maar let op: deze gelden tot sluit en dus niet "over-night"

Opruimen en schoonmaken
Als je klaar bent met werken, zorg dan voor een leeg en schoon bureau. De volgende dag zit er namelijk waarschijnlijk iemand anders. Het is fijn als iedereen op z'n tijd de vaat doet en een doekje ergens overheen haalt. In het weekend komt de schoonmaakster dus veel meer hoef je niet te doen ;-)

Afsluiten

Ben je de laatste harde werker? Gelieve de lichten en verwarming uit te doen en de ramen te sluiten. Je kunt de deur gewoon achter je dicht trekken.

Whatsapp

Als je een gewoon abonnement hebt voeg ik je toe aan onze Whatsapp-groep. Dat is gezellig en handig, maar schroom er niet voor om je af te melden.

Bink 36
Alle info over Bink 36 vind je op www.bink36.nl. Wil je op de hoogte blijven, o.a. over de Bink-borrels? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief: www.bink36.nl/verhalen/koffie-drinken-wordt-leuker/

Noodsituaties
Bink 36 is uitgerust met een brandmeldsyteem. Volg alle instructies op. Bij de receptie in het C-gebouw is een AED beschikbaar. Bij Nomadz liggen pleisters (en paracetamol). Bij je aanmelding kon/kun je een noodnummer opgeven.

Passport App
Tot slot, met onderstaande passport app kun je nog gemakkelijker bij je account, vergaderzalen boeken en met andere Nomadz netwerken.