Flexplek

Werken @ Nomadz

De cowork-populatie is heel divers, van webdesigner tot tekstschrijver, van 21 tot 62, Nederlands of buitenlands. Maar wat de cowerkers gemeen hebben is dat full-time thuiswerken niet voor ze werkt en we met plezier naar hun flexwerkplek gaan. De flexwerkers zijn vaak ondernemer, maar soms ook werknemer.

Omdat iedereen vaak hard aan het werk is het opvallend hoe rustig het hier bijna altijd is in het gedeelde kantoor.

flexwerk communitie

Nomadz bestaat al 11 jaar, wat zorgt dat er genoeg leden zijn dat je nooit alleen zit, maar wel klein genoeg dat je de mensen leert kennen. Je ziet echt veel dat mensen samenwerken, of samen projecten doen, of weer kennissen aan andere nomadz, linken. Voor veel nomadz heeft het het de kosten meer dan opgeleverd.

Naast het hebben van sparring partners zal het werken bij nomadz je bedrijf op verschillende manieren kunnen helpen. Om te beginnen met de scheiding tussen werk en huis. Zodat je je werk in je werktijd kan doen, je thuis is weer thuis.

 

Nomadz is een volledig gefaciliteerd kantoor, je hoeft niets meer te regelen. Je komt aan met je laptop en werk, en gaat aan de gang. Je hoeft geen tijd en aandacht te besteden aan de schoonmaak, printpapier inkopen, pennen regelen, enveloppen kopen, onderhoud, enz. Alles is er, en is inclusief. Als je met iets vast zit, of je hebt hulp nodig, vraag het je ‘semi-collega’s’ en de kans is groot dat je er een stuk sneller uitkomt.

Feiten

De faciliteiten bij Nomadz zijn onder andere:

snelle wifi uitzicht over Den haag leuke sfeer
ruime openingstijden goede koffie en thee bedrijfsadres
koekjes thee kantine
12 min lopen van CS/HS aan de A12 eerste 3 uren gratis parkeren
printen & scannen vergaderruimte fietsenstalling
kolfruimte Bink36-borrel, enz events

Openingstijden
– Leden ma t/m vr van 07.00 tot 22.30, za van 09.00 tot 22.30 en zo 09.00-19.00u. Vergaderingen kunnen ook binnen deze tijden.
– Bezoekers 10.00 tot 17.00. Mail/bel even van tevoren hoe laat je aan wil komen en we staan voor je klaar.

Leuke dingen doen

We organiseren vaak ook leuke en interessante activiteiten voor de leden, waar je aan mee kan doen als je zin hebt. Maar het hoeft zeker niet.

Sowieso lunchen we elke dag om 12 uur in de kantine. Dus als je hier komt werken leer je iedereen vrij snel kennen. Maar ook andere dingen