Prijzen vergaderzalen

Huur en extra's
Vergaderzaal   € 35,- per uur (max. € 250 per dag)
Kantoor   € 15,- per uur (max. € 120 per dag)
Onbeperkt koffie, thee en koekjes   € 1,50 per persoon per uur
Beamer incl. scherm   € 4,00 per uur
Laptop    € 3,00 per uur
Dagkaart parkeren (indien langer dan 3 uur)    € 2,50 per stuk
 
 
De vergaderzaal
Onze vergaderzaal -een verrassende mix van industrieel, kleurrijk en functioneel- meet 7,5x5 meter en biedt ruimte aan maximaal 20 personen aan tafels en 40 in theateropstelling. Terwijl de te blinderen glazen panelen de verbinding vormen met onze flexwerkers, zorgen de hoge ramen voor een fenomenaal uitzicht over de skyline van Den haag. En heel veel licht. De tafels staan standaard in een U-vorm, maar kunnen ook in blok(ken), rij(en) of kring(en) worden neergezet. Uiteraard is de zaal te boeken met tal van opties een kun je tussendoor ontspannen achter ons dartbord.
Kantoortjes
Naast onze vergaderzaal hebben wij de beschikking over twee kantoortjes van ongeveer 10 m2. Beide hebben aan twee kanten daglicht, uitzicht over de skyline van Den haag en zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De ruimtes zijn daarom ideaal voor voor kleine vergaderingen, workshops, cursussen of coachingsessies. Uiteraard zijn de kantoren ook voor één persoon geschikt om bijvoorbeeld in volledige rust te kunnen werken of een skypemeeting te houden.
 
 
Drinken
Elke groep is anders, met een eigen dynamiek of gewoontes. Daarom kun je bij ons kiezen. Zelf heerlijke koffie of cappuccino met onze Jura zette, Of, als de groep groter is, thee en koffie in kannen afnemen. Wij Nomadz zijn gek op koekjes en krijg je sowieso bij afname van onze dranken. Kannen water krijgt iedereen uiteraard gratis. Zelf je drankjes en hapjes meenemen? Geen probleem, bij ons is alles mogelijk.
Eten
Bij een flinke vergadering hoort natuurlijk een lekkere lunch. Deze verzorgen we dan ook graag: twee luxe (vegetarische) broodjes per persoon, fruit, sap en melk. Deze kun je in de zaal nuttigen, beneden in de kantine of bij mooi weer buiten op het terras. Tegen de avonduren verzorgen we ook graag een hapje en een drankje. Of een complete maaltijd: nasi, bami of pizza’s. Mag de lunch of het diner wat luxer? Dan is het rooftop-restaurant een echte aanrader. Minder luxe kan ook: eigen consumpties zijn toegestaan.
 
 
Faciliteiten
De huur van al onze (afsluitbare) ruimtes is inclusief gebruik van glasvezel-internet, printen, scannen, kopiëren en een flipover. Heb je veel uit te leggen, waan je dan schoolmeester en maak zowel in de vergaderzaal als de kantoortjes gebruik van onze levensgrote krijtmuur. Hiernaast hebben we uiteraard een beamer met scherm ter beschikking. Laptop vergeten? Hebben we voor je. Met de auto? Bij de Bink 36 is altijd plek en is het heel voordelig parkeren.
Openingstijden
Dankzij de ruime openingstijden van Bink 36, kun je bij ons ook buiten kantooruren ruimschoots bijeenkomen: ‘s avonds, in het weekend en tijdens feestdagen. Dit zijn onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 7.00-22.30 uur
Zaterdag 9.00-22.30 uur
Zondag 9.00-19.00 uur
Feestdagen: 9.00-19.00 uur
Bereikbaarheid en parkeren
Nomadz is uitstekend bereikbaar. Te voet 10 minuten van Den Haag CS en HS; met de auto op enkele minuten van de snelweg. Er is een ruime onbewaakte fietsenstalling en voldoende parkeergelegenheid. Als bezoeker van Nomadz kun je bovendien extra voordelig parkeren. De receptie van Bink 36 wijst je klanten of medewerkers graag naar de derde verdieping van het C-gebouw, die je uiteraard met de lift kunt bereiken. Hier zorgen we voor bordjes die je wijzen naar unit 48.
Prijzen
Vergaderzaal 35 euro per uur (maximaal 280 euro per dag)
Kantoor 15 euro per uur (maximaal 120 euro per dag)
Onbeperkt koffie, thee en koekjes €1,50 per persoon per uur
Beamer incl. scherm € 4,00 per uur
Laptop € 3,00 per uur
Prijzen
Luxe lunch € 10,00 per persoon
Dagkaart parkeren (indien langer dan 3 uur) € 2,50
Bittergarnituur € 5,00 per persoon
Borrel incl. (warme) hapjes € 10,00 per persoon
Pizza € 10,00 per persoon
Nasi/bami met saté, kip of tempeh € 12,50