Consumpties vergaderen

 
Lunch Bink's Corner
 
Wensen en wijzigingen dienen 24 uur voor aanvang te worden doorgegeven.
Onze vergaderzaal -een verrassende mix van industrieel, kleurrijk en functioneel- meet 7,5x5 meter en biedt ruimte aan maximaal 20 personen aan tafels en 40 in theateropstelling. Terwijl de te blinderen glazen panelen de verbinding vormen met onze flexwerkers, zorgen de hoge ramen voor een fenomenaal uitzicht over de skyline van Den haag. En heel veel licht. De tafels staan standaard in een U-vorm, maar kunnen ook in blok(ken), rij(en) of kring(en) worden neergezet. Uiteraard is de zaal te boeken met tal van opties een kun je tussendoor ontspannen achter ons dartbord.
Lunch Bink Rooftop
Naast onze vergaderzaal hebben wij de beschikking over twee kantoortjes van ongeveer 10 m2. Beide hebben aan twee kanten daglicht, uitzicht over de skyline van Den haag en zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De ruimtes zijn daarom ideaal voor voor kleine vergaderingen, workshops, cursussen of coachingsessies. Uiteraard zijn de kantoren ook voor één persoon geschikt om bijvoorbeeld in volledige rust te kunnen werken of een skypemeeting te houden.
 
 
Bitterganituur en borrel
Elke groep is anders, met een eigen dynamiek of gewoontes. Daarom kun je bij ons kiezen. Zelf heerlijke koffie of cappuccino met onze Jura zette, Of, als de groep groter is, thee en koffie in kannen afnemen. Wij Nomadz zijn gek op koekjes en krijg je sowieso bij afname van onze dranken. Kannen water krijgt iedereen uiteraard gratis. Zelf je drankjes en hapjes meenemen? Geen probleem, bij ons is alles mogelijk.
Maaltijden
Bij een flinke vergadering hoort natuurlijk een lekkere lunch. Deze verzorgen we dan ook graag: twee luxe (vegetarische) broodjes per persoon, fruit, sap en melk. Deze kun je in de zaal nuttigen, beneden in de kantine of bij mooi weer buiten op het terras. Tegen de avonduren verzorgen we ook graag een hapje en een drankje. Of een complete maaltijd: nasi, bami of pizza’s. Mag de lunch of het diner wat luxer? Dan is het rooftop-restaurant een echte aanrader. Minder luxe kan ook: eigen consumpties zijn toegestaan.
 
 
-
De huur van al onze (afsluitbare) ruimtes is inclusief gebruik van glasvezel-internet, printen, scannen, kopiëren en een flipover. Heb je veel uit te leggen, waan je dan schoolmeester en maak zowel in de vergaderzaal als de kantoortjes gebruik van onze levensgrote krijtmuur. Hiernaast hebben we uiteraard een beamer met scherm ter beschikking. Laptop vergeten? Hebben we voor je. Met de auto? Bij de Bink 36 is altijd plek en is het heel voordelig parkeren.
-
Dankzij de ruime openingstijden van Bink 36, kun je bij ons ook buiten kantooruren ruimschoots bijeenkomen: ‘s avonds, in het weekend en tijdens feestdagen. Dit zijn onze openingstijden:

Zie onze prijzen...