Openingstijden bezoekers Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur Openingstijden leden/vergaderenMaandag t/m vrijdag 7.00-22.30 uurZaterdag 9.00-22.30 uurZondag 9.00-19.00 uurFeestdagen: 9.00-19.00 uur

About Nomadz

Wat is flexwerken?

Met flexwerken huur je zelf geen duur eigen kantoor maar neem je een abonnement op een niet-vaste werkplek. Je huurt dus eigenlijk een bureau+stoel in een ruimte die je deelt met andere -veelal- ZZP’ers. Hét voordeel is dat je niet meer vanuit huis of een koffiezaak werkt, maar op een professionele plek, met andere zelfstandigen, de nodige faciliteiten en waar je klanten goed kunt ontvangen.

 

Onze flexwerkplekken

Nomadz heeft ongeveer 50 leden, 25 werkplekken en biedt fenomenaal uitzicht op de skyline van Den Haag. Maar Nomadz staat vooral bekend om de samenhang en de goede sfeer. Precies datgene wat je thuis, in de koffieclub of bij de grote flexkantoren vaak mist. Je werkzaamheden verplaatsten naar een professioneel kantoor is niet alleen gezellig. Het zorgt ook voor de juiste focus. Als zelfstandige is dit een must, maar ook een heikel punt. Een flexibel abonnement bij Nomadz betaalt zich daarom dubbel en dwars uit.

Bink 36

Nomadz is gevestigd in de Bink 36. Het voormalige PTT-gebouw dat nu het bruisende centrum is van ondernemend Den Haag. Met meer dan 300 bedrijven, op enkele minuten van Den Haag CS, HS en de snelweg en gratis parkeren voor leden, dé ideale locatie voor een flexkantoor. Kom je uit de regio Den haag? Dan is Nomadz wellicht ook iets voor jou.

 
 

Faciliteiten en activiteiten

Naast onze ruime openingstijden en onmisbare zaken als een snel internet, koffie, thee en printen kun je bij ons vergaderen of workshops geven. Leden krijgen zelfs 50% korting op de zaalhuur en gratis parkeren voor bezoekers. Voor degenen die volledig geconcentreerd willen werken hebben we aparte stiltewerkplekken.

Dagelijks lunchen de meeste flexwerkers in de Bink's corner en geregeld organiseren leden leuke uitjes of ontstaat er een spontane borrel. Eigenlijk zoals “op het werk”, maar dan leuker.

Abonnementen

Je bent al Nomad vanaf 60 euro per maand. Hiermee kun je 24 uur per maand bij ons aan de slag. En omdat we geen borg of inschrijfgeld rekenen zijn je startkosten ook laag. Alle uren door de weeks, 's avonds, in het weekend én tijdens feestdagen maandelijks vrij in te delen tijdens de openingstijden van Bink 36. Voor 199 euro zit je hier fulltime en dat is nutuurlijk geen geld voor een professionele én gezellige werkplek. 

Alle abonnementen zijn, met een termijn van twee weken, maandelijks te wijzigen, pauzeren of op te zeggen. Als je de betaling via automatisch incasso laat lopen heb je helemaal geen (opzeg)termijn. Als je halverwege de maand start dan betaal je naar rato. Alle prijzen zijn excl. btw. 

 
 

Starterskorting

Ben je net begonnen met ondernemen? Dan helpen we je de eerste 6 maanden van je abonnement een handje met onze browniepoints! Elke browniepoint geeft recht op 10 euro korting en krijg je als volgt. Full-time 4 browniepoints, Part-time 3 browniepoints, Double in touch 2 browniepoints, In touch 1 browniepoint. Bovendien kun je als tijdelijke host of met diverse klussen ook browniepoints verdienen!

Probeer het gratis

Sinds onze oprichting in 2006 kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor onze cookiedeal. In ruil voor koekjes kun je Nomadz een dagje gratis uitproberen. Inclusief onze faciliteiten en de beloofde gezelligheid. Dus, wil je werk en privé scheiden en de moreel verplichte koppen koffie in het café achter je laten? Get serious en vul snel ons cookiedeal formulier in of kom gewoon een keer kijken tijdens kantooruren. 

Get in touch with us