justgiving.nl Live!- Online geld inzamelen voor goede doelen.

We vieren een feestje! Een van de nomadz, Sigrid, is de founder van justgiving in nederland: en, dit weekend zijn ze live gegaan! Justgiving is een heel byzonder nieuw bedrijf in nederland, maar in Engeland al eengroot succes.

Een groot deel van de Engelse bevolking heeft al geld verzamelt voor hun favoriete goede doel door iets grensverleggends te doen. Een marathon, een taartenbak record, het maakt niet uit wat je verzint. Just giving helpt je op een makkelijke manier online geld in te zamelen.

En nu dus ook in nederland. yee! Bijdeze willen we sigrif heel erg feliciteren, en we zijn als nomadz aan het broeden watvoor uitdaging we aan kunnen gaan, en waar en hoe we voor iets geld gaan inzamelen. Ga jij ook iets byzonders doen? Waarom neem je ook niet even een kijkje op http://www.justgiving.nl., maak een profiel aan en help mee aan het oplossen van…

Heel veel succes alvast!

Dit bericht was geplaatst innews. Bookmark the permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter:Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*