Flexplek

“Coworking makes people happy”, Norman B

‘It is like family…. but then the good parts’, Martijn M

Werken @ Nomadz

De cowork populatie is heel divers, van webdesigner tot tekstschrijver, van 21 tot 62, nederlands of buitenlands. Maar wat de cowerkers gemeen hebben is dat fulltime thuiswerken niet voor ze werkt en we met plezier naar hun flexwerkplek gaan. De flexwerkers zijn vaak ondernemer, maar soms ook werknemer.

Omdat iedereen vaak hard aan het werk is het opvallend hoe rustig het hier bijna altijd is in het gedeelde kantoor.

flexwerk communitie

Nomadz bestaat al 6 jaar, wat zorgt dat er genoeg leden zijn dat je nooit alleen zit, maar wel klein genoeg dat je de mensen leert kennen. Je ziet echt veel dat mensen samenwerken, of samen projecten doen, of weer kennissen aan andere nomadz, linken. Voor veel nomadz heeft het het de kosten meer dan opgeleverd.

Naast het hebben van sparring partners zal het werken bij nomadz je bedrijf op verschillende manieren kunnen helpen. Om te beginnen met de scheiding tussen werk en huis. Zodat je je werk in je werktijd kan doen, je thuis is weer thuis.

Nomadz is een volledig gefaciliteerd kantoor, je hoeft niets meer te regelen. Je komt aan met je laptop en werk, en gaat aan de gang. Je hoeft geen tijd en aandacht te besteden aan de schoonmaak, printpapier inkopen, pennen regelen, enveloppen kopen, onderhoud, ect ect. Alles is er, en is inclusief. Als je met iets vast zit, of je hebt hulp nodig, vraag het je ‘semi-collega’s’ en de kans is groot dat je er een stuk sneller uitkomt.

Feiten

De faciliteiten bij Nomadz zijn onder andere:

wifi uitzicht over DH leuke sfeer
ruime openingstijden Verse Lokale bink36 koffie bedrijfsadress
koekjes Losse thee kantine
12 min lopen van cs/hs aan de a12 gratis parkeren
Printen & Scannen vergaderruimte bewaakte fietsenstalling
kolfruimte Bink36 events

Openingstijden
– Leden ma-vr van 07.00 tot 22.30, en za-zo 08.00-22.30, vergaderingen kunnen ook binnen deze tijden.
– Bezoekers 9.00 tot 17.00. Mail/bel even van tevoren hoe laat je aan wil komen en we staan voor je klaar.

Leuke dingen doen

We organiseren vaak ook leuke en interessante activiteiten voor de leden, waar je aan mee kan doen als je zin hebt. Maar het hoeft zeker niet.

Zowiezo lunchen we elke dag om 12 uur in de kantine. Dus als je hier komt werken leer je iedereen vrij snel kennen. Maar ook andere dingen van galerie crawl, pitch en put toernooi, dagje zeilen, naam wrap friday, spelletjes avond, potluck dinner, water en brood etentjes, doelen zet avond, naaiclubje tot roei uitstapjes en verjaardagen tot open coffee en /dev/haag. Er staan altijd wel dingen op het programma.

Ook als er iets bedrijfsgerelateerd is waar je meer info over wil, laat het weten, als er meer mensen met dezelfde interesse zijn organiseren we een workshop.

Prijzen

BEZOEKERS

 • Koekie deal (sign in) – Gratis
 • 1/2 werkdag – €12,50
 • 1 werkdag – €23,00

MEMBERS

 • In touch werkplek (24 uur/maand) – €54 per maand
 • Part-time werkplek (20 uur/week) – €160 per maand
 • Full-time werkplek(7 dagen/week)- €180 per maand

(alle prijzen zijn ex 21% btw)

Je kan de tijd gebruiken wanneer je wil, al wil je elke dag 20 minuten komen, dat is prima. Als je lid bent heb je 1 maand opzegtermijn, en je kan je membership ook naar boven en beneden bijstellen wanneer je wil. Mocht je een paar maanden weggaan, kan je je membership gewoon pauzeren. Ons doel is niet je een poot uit te draaien, maar om je te helpen de beste ondernemer mogelijk te zijn.

Voor leden die op projecten samenwerken met anderen die geen lid zijn hebben we een strippenkaart. (11 cowork dagen is 200 euro)
Je lidmaatschap is inclusief:
– Verse lokale bink36 koffie koffie, losse thee van Tea Bar amsterdam, limonade, koekjes, enveloppen, paperclips, printen (within reason) evenementen (/dev/haag, zeeroeien, open coffee, BBQen, workshops, ect ect)
en exclusief:
-vergaderkamer (met korting)

Brownie-points

Als je lid bent kan je browniepoints krijgen, dis is korting als:

 • starter bent (binnen 1/2 jaar van kvk registratie) – part time 2 bp per maand, in touch 1, full time 3
 • Student bent (stel je loopt stage en moet van huis werken?) – part time 2 bp per maand, in touch 1, full time 3
 • host – 1 browniepoint per dag

Een browniepoint is 10 euro korting op je lidmaatschapskosten.

Nog aan het lezen?

Ben je nog steeds aan het lezen, dan kan je net zo goed een keertje gratis en vrijblijvend, maar wel voor een doos koekjes een dagje komen cowerken! We vinden het altijd leuk nieuwe mensen te leren kennen, en het netwerk uit te breiden.

Cookiedeal

 • Cookie deal

 • Bink36!